مراحل ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان به شرح زیر میباشد:

۱) ابتدا طی جلسه اول و مشاوره، وضعیت لثه و وضعیت استخوانی به کمک رادیوگرافی بررسی میشود و نوع ایمپلنت و سایز ایمپلنت تعیین میشود و از بیمار در مورد شرایط عمومی و سیستمیک بیمار سوال شده و در صورت داشتن بیماری ، پروتوکل درمانی طبق شرایط آن بیمار مشخص میشود.

مثلا اگر بیمار دارای پروتز مصنوعی مفصل است قبل از شروع درمان به بیمار آنتی بیوتیک تجویز شود.

جلسه اول اهمیت بسزایی در روند درمانی بیمار دارد، زیرا با بررسی دقیق در جلسه اول توسط متخصص لثه است که وضعیت و سلامت لثه بررسی می شود و اگر لازم باشد پیوند لثه در بیمار جهت مناسب بودن ضخامت لثه اطراف ایمپلنت انجام می شود.

در صورت نازک بودن استخوان ، متریال و ماده استخوان جهت تقویت استخوان اطراف ایمپلنت ایجاد می شود و این طراحی نیاز به یک بررسی دقیق و طرح درمان مناسب قبل از آغاز جراحی کاشت ایمپلنت می باشد.

اهمیت تکمیل پرسشنامه ایمپلنت ، در واقع متخصص لثه را از شرایط سیستمیک بیمار مطلع می کند و در صورت وجود بیماری های زمینه ای همچون: بیماری قلبی، دیابت یا بیماری کلیوی ، مشکلات اعصاب

تمهیدات اولیه و قبل از جراحی و حتی مشاوره با پزشک مربوطه را قبل از جراحی ایمپلنت طلب میکند تا درمان کاشت ایمپلنت بیمار را دچار مشکلات جانبی نکند.

عکس مراحل ایمپلنت دندان

مراحی ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان

۲) در زمان جراحی طبق شرایط تعیین شده در زمان ویزیت، ایمپلنت بیمار که در واقع قسمت ریشه ای دندان به حساب می آید در فک بیمار کاشته شده و توصیه های بهداشتی بعد از کاشت به بیمار داده می شود،  چرا که رعایت مناسب اصول بهداشتی توسط بیمار، متخصص لثه را در ارائه یک نتیجه ایده آل کمک می کند.

۳) در زمان قالب گیری که چند ماه بعد از کاشت ایمپلنت است و از جوش خوردن ایمپلنت اطمینان حاصل شده، طی چند نوبت جهت قالبگیری و امتحان فریم و امتحان روکش و رنگ مناسب برای بیمار، کار نهایی بیمار تحویل داده شده و توصیه های بهداشتی و نیز لزوم مراجعات چند ماهه جهت کنترل ایمپلنت به بیمار داده میشود.

طی جلسات قالبگیری و آماده کردن روکش ایمپلنت، اهمیت رعایت بهداشت حتی بیشتر می شود زیرا التهاب یا بهداشت ضعیف دقت قالبگیری را کاهش داده و در نتیجه نهایی ایمپلنت اثر مهمی می گذارد.

ارتباط جراح و بیمار بعد از تحویل روکش باید برقرار بماند تا متخصص لثه طی دوره های چکاب ماهانه و سالانه سلامتی لثه و استخوان و اجزاء ایمپلنت و شرایط بهداشتی بیمار را بررسی کند.

مطالعه کنید: مراحل ایمپلنت دندان
مراحل ایمپلنت دندان

فیلم مراحل ایمپلنت دندان

در ادامه فیلم کشیدن دندان به همراه تخلیه کیست همزمان با پیوند استخوان و کاشت ایمپلنت در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی را میتوانید مشاهده کنید.  

ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد

دکتر شهرام اسعدی این توانایی را دارند که تمام مراحل جراحی اعم از کشیدن دندان ها و کاشت ایمپلنت ها (هر تعداد ایمپلنت که نیاز باشد ) به همراه جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان را در یک نوبت جراحی انجام دهند.

معمولا سه ماه بعد از جراحی مراحل قالبگیری روکش ثابت شروع میشود که اگر بیمار عجله داشته باشد با استفاده از لیزر تراپی یا استفاده از برند های خاص ایمپلنت این مدت سه ماه به یک ماه نیز کاهش میابد.

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پست های مرتبط

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری زمانی است که کلیه مراحل جراحی اعم از، کشیدن دندان ها و تقویت استخوان و جراحی سینوس لیفت باز و پیوند استخوان همزمان

جرم گیری دندان

جرمگیری دندان

جرمگیری دندان یک روش بهداشتی جهت حذف جرم دندان است و قبل از هر چیز بهتر است در مورد جرم و نحوه تشکیل جرم صحبت

ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

ایمپلنت کامل فک بالا و پایین یکی از درمانهایی است که اخیرا بسیار پر طرفدار میباشد. زیرا بیمارانی با سنین مختلف وجود دارند که به