loader image

مقالات

کاشت ایمپلنت دندان
کاشت ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان یکی از روش های جایگزینی دندان های از دست رفته است.

ایمپلنت دندان آلیاژی از جنس تایتانیوم است که جایگزیند ریشه دندان میباشد.

در واقع ایمپلنت توانایی جایگزین شدن ریشه دندان را دارد و میتواند به استخوان فک جوش بخورد.

ایمپلنت دارای طرح ها و ساختمان های طراحی متفاوتی میباشد که هر شرکت سازنده، در تلاش جهت بهبود خاصیت و ارتقای کیفیت سطحی ایمپلنت دندان میباشد تا ایمپلنت بتواند با اتصال بهتر و همچنین زمان کوتاه تری به استخوان متصل گردد.

فیلم کاشت ایمپلنت دندان به روش پانچ بدون شکافتن لثه و بدون بخیه در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی

کاشت ایمپلنت دندان یکی از بهترین روش های درمانی برای جلوگیری از عوارض فوری بی دندانی شامل:

  • اختلال در غذا خوردن
  • تاثیر در زیبایی
  • اختلال در تکلم و آثار روحی روانی آن میباشد.

عوارض تاخیر و تعلل در این امر شامل:

  • تحلیل لثه و استخوان
  • گودی در عضلات صورت
  • فشار بر مفاصل گیجگاهی
  • رشد ناهنجار عضله زبان می باشد.

عکس بعد و قبل از کاشت ایمپلنت دندان به همراه کشیدن دندانها و جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی .

 

کاشت ایمپلنت دندان

ایمپلنت پایه ای است که موجب نگهداری روکش در محیط دندان می شود و بعنوان جایگزین دائمی برای دندان از دست رفته استفاده میشود.

جنس ایمپلنت از تایتانیوم می باشد که دارای سازگاری بسیار خوبی با بدن است و این موضوع میشود تا فیکسچر و استخوان فک به راحتی به هم جوش بخورند.

کاشت ایمپلنت دندان در واقع واژه ای است جهت قرار دادن پیجی از جنس تایتانیوم در زیر لثه و داخل استخوان که به علت ماهیتی که این فلز دارد، امکان پس زدن و جوش نخوردن آن خیلی کم میباشد.

در صورت تبحر و توانایی پزشک متخصص و طرح درمان مناسب، بخصوص وقتی توسط یک متخصص مجرب انجام گردد، طول عمر آن طولانی خواهد بود.

 

ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان یا روش های دیگر؟

درمان های متفاوتی برای جایگزینی ناحیه از دست رفته دندان ها وجود دارد .

از دست رفتن دندان می تواند ناشی از بیماریهای لثه و یا پوسیدگی عمیق و غیر قابل ترمیم و یا تصادف و یا آسیب باشد.

یکی از روش های جایگزینی ناحیه بی دندانی میتواند پروتز متحرک یا پروتز ثابت باشد که نوع متحرک معمولا به علت آسیب به استخوان و لثه ناحیه بی دندان گزینه مناسبی نمیباشد. ولی در صورت مشکلات خاص مانند دیابت کنترل نشده و یا سرطان و بارداری و رادیوتراپی، و در بعضی مواقع هم مشکلات اقتصادی پروتز متحرک یا پروتز ثابت گزینه قابل قبولی می باشد.

فیلم کشیدن دندان و کاشت همزمان ایمپلنت برای بیمار عزیزی که دیابت و مشکل قلبی داشتند، در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی .

نوع دوم بریج است که حسن آن ثابت بودن آن است ولی عیب اصلی تراشیدن دندان های مجاور است که در صورت سالم بودن دندان های مجاورش کار منطقی نمیباشد زیرا اولا باعث کاهش عمر دندان های مجاور می شود و ثانیا در دراز مدت احتمال تجمع غذایی در زیر روکش ایجاد شده و باعث بروز بوی نامطبوع دهان میشود.

گزینه سوم کاشت ایمپلنت دندان میباشد که هم از آسیب دندانهای مجاور جلوگیری میکند و هم از تحلیل و تخریب لثه و استخوان ناحیه کاشته شده ممانعت به عمل می آورد. البته جهت دستیابی به این امر ، طرح درمان مناسب و توانایی جراح متخصص در این امر خیلی تاثیرگذار می باشد.

جراحی کاشت ایمپلنت دندان در واقع انتخابی مناسب برای یک یا چند ناحیه بی دندان میباشد که حدود نیم قرن در دندانپزشکی کاربرد داشته و در سالهای اخیر بسیار پیشرفته و گسترده شده است.

عکس قبل و بعد از کشیدن دندان ها و کاشت همزمان ایمپلنت در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی

کاشت ایمپلنت دندان

فیلم ایمپلنت دندان

در ادامه فیلم کاشت ایمپلنت دندان همزمان با کشیدن دندان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی را میتوانید مشاهده کنید که در این فیلم بیمار عزیزمون دارای مشکل قلبی و دیابت هستند و جزو بیماران خاص به شمار میروند.

فیلم های متعددی از کاشت ایمپلنت دندان موجود است که در این فیلم ها ، شاهد کاشت ایمپلنت در نواحی مختلفی از دو فک بالا و پایین هستیم و در تعدادی از فیلم های ایمپلنت دندان شاهد کاشت ایمپلنت به روش پانچ هستیم و در تعدادی از فیلم های ایمپلنت دندان شاهد جراحی تقویت استخوان هستیم و در تعدادی از فیلم های ایمپلنت دندان جراحی سینوس لیفت همزمان با کاشت ایمپلنت خدمت عزیزان ارایه شده است.

عوارض ایمپلنت

سوالی که ذهن بسیاری از بیماران عزیز را درگیر میکند این است که آیا ایمپلنت دندان دارای عوارضی هست یا خیر؟

لازم است توضیح مختصری در رابطه با عوارض ایمپلنت دندان خدمت عزیزان ارایه نماییم. ایمپلنت دندان بالقوه فاقد عوارض برای بیماران میباشد ولی چون در هر صورت نوعی جراحی استخوانی جهت کاشت ایمپلنت در فک میباشد امکان درد و تورم و خونریزی وجود دارد که میزان آن ها کم میباشد و با مصرف دارو قابل برطرف شدن میباشد البته  تکنیک هایی مانند پانچ باعث کاهش عوارض موجود میشود.

نکته مهم اینکه توانایی جراح در این روش بسیار مهم میباشد و در مواردی با بهره گیری از لیزر میتوان عوارض را به حداقل رساند.

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد

ایمپلنت دندان طی پروسه ای به فک جوش میخورد که این پروسه زمانی در فک بالا 3 تا 4 ماه و در فک پایین حدود 3 ماه است. البته برند هایی از ایمپلنت میباشد که طی چند هفته به فک جوش میخورد که از لحاظ هزینه ای از  ایمپلنت معمولی گرانتر است.

بهره گیری از لیزر تراپی طی چند جلسه میتواند سرعت جوش خوردن ایمپلنت را افزایش دهد.

معمولا مدت زمان کاشت ایمپلنت در نوبت جراحی به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل شرایط استخوانی و لثه ای ( بافت نرم )  ناحیه کاشت میباشد.

نکته مهم این که در صورت تبحر جراح امکان کاشت ایمپلنت در حداقل زمان وجود دارد.

 

به اشتراک گذارید :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

شبکه های اجتماعی

محبوبترینها

پست های مرتبط

انواع ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت دندان را میتوان از نگاه های متفاوتی دسته بندی کرد. در این مقاله سعی کردیم که ایمپلنت دندانی را بر اساس مواد تشکیل

بهترین مرکز ایمپلنت تهران

بهترین مرکز ایمپلنت تهران

بهترین مرکز ایمپلنت تهران جهت مراجعه بیماران مرکزی میباشد که متخصصان رشته های مربوطه اقدام به درمان تخصصی بیمار بکنند و همچنین دارای سابقه و تجربه

ایمپلنت فوری دیجیتال

ایمپلنت فوری دیجیتال

ایمپلنت فوری دیجیتال روشی است که در آن سرعت کاشت ایمپلنت بالا میباشد و نیاز به بخیه و شکافتن لثه نیست. ایمپلنت دندان چیست ایمپلنت

تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی

تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی

تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی : در ایمپلنت معمولی ، اندازه گیری ها و موقعیت کاشت ایمپلنت توسط جراح انجام میگردد. در صورتیکه در ایمپلنت