اقدامات لازم بعد از پس زدن ایمپلنت

پس زدن ایمپلنت، درمان پس زدن ایمپلنت، عکس پس زدن ایمپلنت، جوش نخوردن ایمپلنت، خراب شدن ایمپلنت

پس زدن ایمپلنت یک مشکل بسیار جدی است که گاهی برای بعضی از افراد اتفاق می افتد. عوامل مختلفی می توانند منجر به این مشکل شود. آشنایی با این عوامل بسیار مهم است، زیرا اگر فردی با وجود این مشکلات اقدام به ایمپلنت کند دچار مشکل پس زدگی ایمپلنت شده و درد بسیاری را متحمل می شود.

با توجه به اهمیت این مسأله علل پس زدن ایمپلنت، روش های درمان پس زدن ایمپلنت و علائم این مشکل را در ادامه بررسی خواهیم کرد.

ما در این مقاله به موضوعات زیر می پردازیم:

  • منظور از پس زده شدن ایمپلنت چیست؟
  • علت پس زدن ایمپلنت چیست؟
  • راه های درمان پس زدن ایمپلنت
  • نشانه های خراب شدن ایمپلنت

با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

منظور از پس زده شدن ایمپلنت چیست؟

گاهی فرایند بهبود عوارض ایمپلنت روند عادی را طی نمی کند و بدن علائم آلرژیک از خود نشان می دهد. این مسأله در اصلاح دندانپزشکی، پس زدن ایمپلنت نامیده می شود. به طور کلی مشکل پس زده شدن ایمپلنت یک مسأله نادر است و تنها ۳ تا ۴ درصد افراد آن را تجربه می کنند.

زمان و نحوه بروز علائم خراب شدن ایمپلنت بسته به عواملی مانند نحوه کاشت، وضعیت جسمانی فرد و شرایط فک و لثه هر فرد متفاوت است. به این ترتیب بعضی از افراد بلافاصله بعد از کاشت این علائم را مشاهده می کنند و بعضی از افراد پس از مدت طولانی تر.

پس زدن ایمپلنت، درمان پس زدن ایمپلنت، عکس پس زدن ایمپلنت، جوش نخوردن ایمپلنت، خراب شدن ایمپلنت

علت پس زدن ایمپلنت چیست؟

عواملی که معمولاً موجب شکست ایمپلنت می شوند عبارتند از:

عفونت شدید لثه و بیماری پریودنتیت

ابتلا به بیماری پریودنتال درصد احتمال پس زدن ایمپلنت را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد. علت این مسأله این است که استخوان فک و لثه در اثر بیماری پریودنتال تحلیل می رود، در نتیجه ایمپلنت توسط بدن پس زده می شود. نحوه و بازه زمانی پس زده شدن ایمپلنت به شدت و میزان بیماری بستگی دارد. می توانید در عکس پس زدن ایمپلنت مشاهده کنید که انجام ایمپلنت چه مشکلاتی برای لثه های عفونت دار ایجاد می کند.

مصرف دخانیات

احتمال خراب شدن ایمپلنت در اثر مصرف دخانیات افزایش می یابد. همچنین این افراد سخت تر از افراد عادی درمان می شوند. این مسأله تا حدی مهم است که گاهی موفقیت درمان بدون ترک و یا کاهش مصرف امکان پذیر نیست.

پوکی استخوان، سرطان و کمبود تراکم استخوان

ابتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان، سرطان و کمبود تراکم استخوان در فک ها عامل دیگری است که احتمال پس زدن ایمپلنت را افزایش می دهد. این مشکل تنها از طریق بازسازی استخوان فک و جراحی پیوند لثه حل می شود.

دیابت و آرتریت روماتوئید

یکی از عوارض ابتلا به بیماری قند، آسیب دیدن رگ های خونی و عصبی است. به دلیل این مشکلات بدن این افراد نسبت به افراد عادی دیرتر زخم ها را درمان می کند و توانایی کمی در مبارزه با عفونت دارد. به این ترتیب به طور کلی افراد مبتلا به دیابت و آرتریت روماتوئید باید نسبت به انجام ایمپلنت با احتیاط عمل کنند زیرا احتمالاً دچار مشکل جوش نخوردن ایمپلنت خواهند شد.

عدم مهارت دندانپزشک

عمل ایمپلنت اقدام حساسی است که باید با مهارت کافی انجام شود. هرگونه بی احتیاطی و مشکل در انجام این عمل می تواند احتمال جوش نخوردن ایمپلنت و دیگر عوارض جدی را به دنبال داشته باشد. به همین دلیل توصیه می شود برای انجام ایمپلنت حتماً به یک دندانپزشک ماهر مراجعه کنید.

پس زدن ایمپلنت، درمان پس زدن ایمپلنت، عکس پس زدن ایمپلنت، جوش نخوردن ایمپلنت، خراب شدن ایمپلنت

راه های درمان پس زدن ایمپلنت

شیوه و طریقه درمان پس زدن ایمپلنت با توجه به عامل ایجاد کننده آن انتخاب می شود. به طور مثال اگر عفونت عامل ایجاد کننده مشکل باشد تنها با تمیز کردن ایمپلنت و افزایش سلامت لثه می توان این مشکل را برطرف کرد.

در صورتی که فشار بیش از حد به استخوان، عامل خراب شدن ایمپلنت باشد می توان با عمل پیوند استخوان این مشکل را حل کرد. همچنین در صورتی که این مشکل بر اثر کاهش استخون فک اتفاق بیفتد راه درمان پس زدن ایمپلنت، پیوند استخوان خواهد بود. از دیگر روش های درمان شکست ایمپلنت می توان به حذف دندانی که پس زد شده است اشاره کرد.

همانطور که در عکس پس زدن ایمپلنت مشاهده می کنید، دندان پس زده شده دچار التهاب می شود. البته این روش درمانی تنها زمانی ممکن است که هنوز ایمپلنت با استخوان فک جوش نخورده باشد. در صورت جوش خوردگی، درآوردن دندان تنها باعث حذف میزان بیشتری استخوان و در نتیجه ایجاد خسارت بیشتر می شود.

نشانه های خراب شدن ایمپلنت

جدی گرفتن علائم غیر طبیعی مسأله بسیار مهمی است. زیرا اگر بلافاصله پس از مشاهده علائم اقدام به درمان کنید، مشکل پس زدن ایمپلنت با سرعت و سهولت بیشتری رفع خواهد شد.

درد غیرطبیعی

کاشت ایمپلنت با جایگذاری یک میله پیچی شکل همراه است؛ در نتیجه احساس درد در ناحیه مورد نظر کاملاً طبیعی است البته تا زمانی که میزان و بازه زمانی درد طبق پیش بینی دندان پزشک پیش برود. اما در صورت طولانی شدن درد، لازم است در اولین فرصت به دندانپزشک مراجعه کرده و نسبت به درمان پس زدن ایمپلنت اقدام کنید.

شل شدن ایمپلنت

شل شدن ایمپلنت دندان نیز از دیگر عواملی است که در صورت پس زده شدن اتفاق می افتد. اشتباهی که بسیاری از افراد هنگام بروز این مشکل می کنند، دستکاری کردن ایمپلنت شل شده است. این اقدام کاملاً اشتباه است و می تواند منجر به آسیب دیدن دندان های مجاور شود. در صورت بروز این مشکل به کلینیک مراجعه کنید؛ زیرا را از علائم پس زدن ایمپلنت است. این مشکل بیشتر برای افرادی پیش می آید که دچار بیماری هایی مانند پوکی یا کمبود استخوان در ناحیه فک هستند.

دردناک بودن دندان ها هنگام جویدن

احساس درد هنگام غذا خوردن در روز های اول کاشت ایمپلنت طبیعی است. اما در صورتی که این مشکل پس از زمان تعیین شده رفع نشود لازم است در مورد وجود یک مشکل جدی نگران شوید. زیرا این مسأله از علائم جوش نخوردن ایمپلنت است. به همین دلیل باید این مسأله را با دندانپزشک در میان بگذارید.

التهاب و تورم لثه

التهاب و تورم مشکلی است که برای تمام افراد در روز های اولیه کاشت به وجود می آید. اما مانند موارد قبلی ادامه دار شدن این مشکل کاملاً غیر عادی است و ممکن است نشانه پس زدن ایمپلنت باشد. از این رو لازم است جهت رفع این مشکل با دندانپزشک مشورت کنید.

البته مسأله پیش آمده می تواند به عفونت نیز مربوط باشد. مقایسه التهاب ایجاد شده با عکس پس زدن ایمپلنت می تواند راهی برای کسب اطمینان از شکست ایمپلنت باشد. در این صورت مصرف آنتی بیوتیک و اجرای دستورات دندانپزشک می تواند مشکل را حل کند. توجه داشته باشید این روش درمان تنها در صورت تشخیص دندانپزشک مجاز است. در غیر این صورت مصرف خودسرانه هرگونه دارو می تواند منجر به خسارت های جبران ناپذیر شود.

سخن پایانی

پس زدن ایمپلنت اگرچه یک مشکل دردناک و جدی است اما درصد بسیار کمی از افراد آن را تجربه می کنند. پس اگر قصد انجام ایمپلنت را دارید لازم نیست در مورد این مشکل نگران باشید؛ زیرا به راحتی می توان از پیش آمدن آن جلوگیری کرد.

انجام آزمایش در مورد بیماری هایی مانند پوکی استخوان و دیابت، بررسی عفونت لثه و همچنین مراجعه به یک دندانپزشک حرفه ای از مواردی هستند که با رعایت آن ها به راحتی می توان خطر پس زن ایمپلنت را کاهش داد.

دکتر شهرام اسعدی یکی از دندانپزشکان برجسته ایران است که تجربه بسیاری در انجام ایمپلنت دارد. دانش ایشان در کنار تجهیزات به روز مواردی هستند که می توان با تکیه بر آن ها با خیال راحت نسبت به اصلاح فرم و زیباسازی دندان ها اقدام کرد.

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوبترینها

فرم درخواست مشاوره رایگان | تعیین وقت ویزیت

  • برای مثال: درخواست برای ایمپلنت | مشاوره ایمپلنت | روکش دندان | جراحی لثه و ...
  • Max. file size: 10 MB.
    در صورتیکه عکس از دندان خود دارید جهت بررسی دقیق تر بارگذاری نمایید.
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

پست های مرتبط

عوارض ایمپلنت فوری

عوارض ایمپلنت فوری چیست؟

ایمپلنت فوری دندان، یکی از روش های مدرن جایگزینی دندان های از دست رفته است که با سرعت بالا و نتایج مطلوب انجام می شود.

ایمپلنت سرامیکی چیست

ایمپلنت سرامیکی چیست؟

ایمپلنت سرامیکی یک راهکار پیشرفته برای بازسازی دندان های از دست رفته است که از مواد سرامیکی با کیفیت و طبیعی ساخته می شود. این