سوالات متداول

بلی، البته ریسک موفقیت در این افراد بالاتر رفته، طول عمر ایمپلنت می‌تواند تحت تاثیر قرار بگیرد ولی در صورتیکه فرد سیگاری بهداشت دهان را در سطح بالایی رعایت نماید منعی برای استفاده از ایمپلنت ندارد.

خیر منعی ندارد به شرطی که وضعیت قندخون تحت کنترل بوده و قند خون کمتر از ۱۵۰ باشد ( در زمان جراحی ایمپلنت ) ، ضمناً با بهره گیری از لیزر شانس موفقیت در این افراد افزایش پیدا میکند.

بلی – البته مصرف بعضی از داروهای رقیق‌کننده خونی که در این بیماران وجود دارد احتمال بروز خونریزی را افزایش می‌دهد که ترجیح بیمار باید با مشاوره پزشک قلب خود یا دارو را کنار بگذارد یا با بهره‌گیری از متد لیزر شرایط را برای سلامتی بیمار محسوب کرد.

بلی – امکان اتصال ایمپلنت به ایمپلنت مجاور وجود دارد.

معمولا همیشه با چسب موقت چسبانده می شود زیرا در معاینات دوره ای  و یا در صورت درخواست بیمار جهت تغییرات بتوان به راحتی روکش را خارج نمود.

طراحی ایمپلنت از نظر شکل ایمپلنت و اباتمنت و نحوه اتصال ایمپلنت به اباتمنت و تکنولوژی سطح ایمپلنت ها متفاوت است ولی جنس تمام آنها از آلیاژ تیتانیوم است که تفاوت آنها در فناوری آن می باشد.

امکان ایجاد زیبایی در دندان های قدامی وجود دارد که البته این توانایی در متخصصان لثه به علت تمرکز در این علم بیشتر است.

از سه ماه بعد از کشیدن دندان امکان ایمپلنت وجود دارد که البته در این مرکز با توجه به بهره گیری از لیزر و توانایی پزشک متخصص امکان درمان fresh sucket (کاشت ایمپلنت همراه همزمان با کشیدن دندان) وجود دارد که این توانایی شرایط را برای کاهش تعداد جراحی و همچنین تعداد دفعات مراجعه مهیا می‌کند .

در حالت عادی ایمپلنت هیچ تاثیر و عوارض جانبی بر روی سایر اعضا بدن ندارد .

در صورت استفاده از تکنیک fresh sucket و بهره گیری از لیزر تراپی در چند جلسه امکان کاهش دوره ایمپلنت به نصب نیز وجود دارد.

0/5 (0 دیدگاه)