آیا ایمپلنت درد دارد

آیا ایمپلنت درد دارد

آیا ایمپلنت درد دارد ؟ این سوال یکی از رایج ترین ابهامات بیمارانی میباشد که قصد دارند دندان های خود را با ایمپلنت دندان دوباره به دست بیاورند.

اگر بخواهیم به طور خلاصه به این سوال جواب دهیم باید بگوییم که اگر متخصص ایمپلنت شما فردی ماهر باشد و با استفاده از تکنیک های روز دنیا این جراحی را برای شما انجام دهد،

شما دردی نزدیک به صفر در حین عمل جراحی و دردی بسیار خفیف در طول دوره نقاهت را تجربه خواهید کرد. این جواب بسیار مختصر کلیت جواب ما به شما خواهد بود.

اگر مایل هستید که در مورد جزئیات درد ایمپلنت دندان بیشتر بدانید با سایت دکتر شهرام اسعدی همراه شوید تا اطلاعات جامعی در مورد سوال خود دریافت کنید.

مراحل ایمپلنت دندان

در ابتدا نگاهی کلی به مراحل ایمپلنت دندان می اندازیم تا با کلیت کاشت ایمپلنت دندان اشنا شویم و در ادمه به این مطلب بپردازیم که آیا ایمپلنت درد دارد ؟

  • قرار دادن پایه ایمپلنت (فیکسچر):

به کمک بی حسی موضعی محل ایمپلنت بی حس میشود و به محض اثر دارو ، متخصص برشی در لثه شما ایجاد می کنند و استخوان را در معرض دید قرار می دهند و شروع به جایگذاری پایه ایمپلنت میکند.

  • رابط فیکسچر و تاج دندان (اباتمنت) :

در مرحله دوم اباتمنت که همان رابط بین تاج دندان و پایه ایمپلنت میباشد را روی پایه ایمپلنت قرار میدهد.

  • نصب تاج :

بعد از بازه ای چند ماهه از دو مرحله قبل که ذکر شد، پزشک متخصص تاج دندان را بر روی اباتمنت قرار میدهد. این بازه چند ماهه به دلیل جوش خوردن پایه ایمپلنت با فک شما اتفاق می افتد.

 

آیا ایمپلنت درد دارد

 

 

آیا ایمپلنت درد دارد

 

 

همانطور که در مرحله اول ذکر شد، به کمک بی حسی موضعی شما دردی شدید را در حین عمل متحمل نمی شوید.

اگر شرایط دندانی شما به گونه ای باشد که بتوان با استفاده از پانج تکنیک کاشت ایمپلنت دندان را انجام داد، شما کمترین درد را در طول کاشت ایمپلنت دندان تجربه خواهید کرد.

ایمپلنت بدون درد به کمک تکنیک پانچ

در ادامه مقاله آیا ایمپلنت درد دارد باید خاطرنشان کنیم که روش جدیدی با نام پانچ تکنیک ( punch Technique ) و یا تکنیک بدون شکاف ( Flapless Technique ) وجود دارد.

در تکنیک پانچ هیچ گونه بخیه و شکافتن در لثه ایجاد نمیشود، و به طبع آن خونریزی نیز وجود ندارد.

همین روش بدون جراحی باعث رضایتمندی بالایی برای بیمار میشود زیرا استرس ناشی از استفاده از تیغ جراحی و یا ترس از بخیه یا خونریزی که خود باعث بروز درد و تورم میشود برای بیمار بسیار کاهش می یابد.

مهمتر از همه کاهش زمان کاشت ایمپلنت میباشد و پروسه درمان کاهش می یابد.

البته نکته قابل توجه این است که باید ضخامت استخوان دارای میزان مناسبی برای این متد بدون جراحی ایمپلنت باشد ضمنا نیاز به مهارت جراح و متخصص درمانگر می باشد

خوشبختانه در مرکز تخصصی ما امکان ارائه خدمات کاشت ایمپلنت بدون جراحی وجود دارد.

همچنین به علت بهره گیری از لیزر کم توان در مرکز ما باعث به حداقل رسیدن طول درمان ایمپلنت و دسترسی زودتر به روکش برای بیماران عزیز میسر میشود.

درد بعد از ایمپلنت 

تا اینجا در مورد درد کاشت ایمپلنت دندان در طول جراحی ایمپلنت دندان صحبت کردیم، اما ممکن است شما درد هایی را در دوره نقاهت ایمپلنت دندان هم تجربه کنید. در سه تا چهار روز بعد از عمل شما درد هایی را احساس میکنید.

بعد از 4 روز این درد و تورم رو به کاهش میرود و به مدت 10 تا 14 روز بعد از جراحی، ممکن است که شما درد و تورم هایی را در ناحیه جراحی شده احساس کنید که این درد بصورت معمول در بیماران وجود داشته که پزشک متخصص با تجویز انتی بیوتیک ها و مسکن، این درد را به حداقل میرساند.

بعد از طی 14 روز ، بیمار ممکن است درد نداشته باشد و در نهایت درد به خوبی بهبود می یابد ولی اگر درد و تورم در روز 14 همچنان وجود داشته باشد، ممکن است بیمار نیاز به مراجعه فوری به دندانپزشک داشته باشد زیرا ممکن است که دندان عفونت کرده باشد.

فیلم جراحی ایمپلنت بدون درد

در ادامه فیلم کاشت 3 واحد ایمپلنت به روش پانچ بدون شکافتن لثه و بدون بخیه و بدون درد و خونریزی در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی را میتوانید ببینید.

حالا به نظر شما آیا ایمپلنت درد دارد ؟

مراقبت های کاهش درد بعد از ایمپلنت دندان

شما بعد از کاشت ایمپلنت دندان نیازمند مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت خود هستید که پزشک متخصص جهت کاهش درد و تسریع روند بهبود و موفقیت عمل، این نکات را با شما در میان میگذارد.

برخی از این مراقبت ها:

  1. به مدت 2 تا 3 روز انتظار تورم جزئی را داشته باشید.
  2. دهان خود را پس از جراحی 3 تا 4 بار در روز به آرامی بشویید تا به بهبود آن کمک کند.
  3. در 48 ساعت اول پس از جراحی از غذای بیش از حد گرم خودداری کنید
  4. استفاده از کمپرس یخ جهت کاهش تورم
  5. تجویز انتی بیوتیک و مسکن جهت کاهش درد و سلامت دهان
  6. استفاده از دهانشویه
  7. استراحت بدنی
  8. پرهیز از خوردن غذاهای سفت و استفاده از نی در سه روز اول بعد از عمل جراحی
  9. مسواک زدن نرم
  10. پرهیز از نوشیدنی گرم
  11. عدم استفاده از دخانیات

شرایط استخوان فک و لثه برای ایمپلنت دندان

اما نکته مهمی که لازم است با شما در میان بگذاریم، این میباشد که شما تا چه اندازه گزینه مناسبی برای جراحی ایمپلنت دندان میباشید.

نظر تخصصی در این مورد را پزشک متخصص شما بعد از بررسی وضعیت دهان در اختیار شما خواهد گذاشت اما از نکات مهم کاشت ایمپلنت دندان جهت موفقیت و کاهش در این عمل شرایط استخوان فک و لثه شما خواهد بود.

اگر شما از دندان مصنوعی استفاده میکنید و یا مدت زیادی از کشیدن دندانتان گذشته است، ممکن است که استخوان فک شما عقب نشینی کرده باشد و نیازمند پیوند استخوان باشید. همچنین اگر به بهداشت صحیح لثه خود نیز رسیدگی نکرده باشید نیازمند پیوند لثه خواهید بود.

پیوند استخوان فک

پیوند استخوان در کاشت ایمپلنت زمانی لازم است که استخوان به اندازه کافی نداشته باشیم.

درمان عمومی نیازمند حداقل استخوانی با ۱۰ میلی‌متر طول و ۶ میلی‌متر پهنا میباشد. احتمال ادغام استخوانی ایمپلنت بسته به درجه بندی استخوان متفاوت میباشد.

برای دستیابی به استخوان کافی تکنیک های پیوند استخوان متفاوت توسعه یافته است. رایج‌ترین اینها پیوند تقویت استخوان نام دارد که استخوان معیوب با استخوان طبیعی (اتوگرافت) یا الوگرافت (یعنی دهنده استخوان یا جایگزین سنتزی) و غشای نیمه تراوا پوشانده می شود و فرصت ترمیم به آن داده می‌شود.

طی فاز ترمیم، استخوان طبیعی جایگزین پیوند شده و پایه استخوانی جدیدی برای ایمپلنت شکل می گیرد.

پیوند لثه

لثه مسئولیت پوشش بافت استخوانی و پوشش دندان تا طوق دندان را دارد. و در صورت تحلیل لثه و عریان شدن ریشه دندان نیاز به پیوند لثه، ضروری می گردد.
در واقع پیوند لثه روند تحلیل لثه ها را متوقف می کند و دلایل مختلفی از قبیل بهداشت ضعیف و بیماری های لثه ، روش نادرست مسواک زدن و… باعث تحلیل لثه می شود.

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 دیدگاه

  1. سه سال پیش دکتر شهرام اسعدی برای من ۱۳ دندان کشیدن و همزمان جراحی سینوس لیفت دو سمت بالا و تقویت استخوان فک پایینم رو به همراه کاشت ۲۰ واحد ایمپلنت در یک نوبت جراحی انجام دادن ، کارشون بی نظیره و من هیچ دردی بعد از این جراحی سنگین نداشتم، از شیراز آمدم خدمت آقای دکتر و اینجا هیچ دکتری باور نمیکرد که کسی بتونه این حجم سنگین جراحی رو در یک جلسه انجام بده .
    به نظرم دکتر اسعدی در ایران تک هستن، هم کارشون هم اخلاقشون، کمال تشکر رو دارم از ایشون
    عکس هام در اینستاگرام ایشون هم هست.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

عمر روکش دندان، عمر روکش دندان عصب کشی شده، عمر چسب روکش دندان

عمر روکش دندان چقدر است؟

دندان ها یکی از اعضای حساس بدن هستند که به دلایل مختلف بیشتر از سایر اعضای بدن در معرض آسیب هستند. با توجه به این

عوارض بلیچینگ دندان، عوارض بلیچینگ دندان با لیزر، بلیچینگ دندان خوبه

عوارض بلیچینگ دندان چیست؟

عوارض بلیچینگ دندان چیست؟ برای زیباسازی دندان و اصلاح مشکلات آن، روش های متعددی وجود دارد که هر کدام از آن ها مزایا و محدودیت

عوارض کامپوزیت دندان، عوارض خطرناک کامپوزیت دندان

عوارض کامپوزیت دندان چیست؟

عوارض کامپوزیت دندان به مشکلاتی گفته می شود که در اثر انجام کامپوزیت به وجود می آیند. اگرچه کامپوزیت به عنوان یک روش امن برای