ایمپلنت با لیزر

ایمپلنت با لیزر

ایمپلنت با لیزر یکی از درمانهای پرطرفدار و موثر در کاشت ایمپلنت میباشد. زیرا  لیزر میتواند سرعت جوش خوردن ایمپلنت به استخوان را افزایش دهد و همچنین درد و تورم و خونریزی را کاهش دهد.

لیزر خاصیت باکتریوسیدی دارد یعنی توانایی از بین بردن باکتری ها و میکروب ها را دارا میباشد که این امر میتواند از بروز عفونت و تورم جلوگیری به عمل آورد و علاوه بر این لیزر باعث تحریک سلولهای بازسازی کننده لثه و استخوان میشود که این امر نیز در بیمارانی که جهت درمان ایمپلنت تعجیل دارند مناسب میباشد.

لیزر با کنترل سلولهای درد ، از بروز درد جلوگیری به عمل می آورد.

ایمپلنت با لیزر در بیماران دیابتی و بیماران فشار خونی کاربرد ویژه دارد.

لیزر توانایی انعقاد خون را دارا میباشد و این باعث میشود خطر خونریزی در ایمپلنت با لیزر کاهش یابد.

فیلم کاشت 3 واحد ایمپلنت به روش پانچ بدون شکافتن لثه و بدون بخیه در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی .

فیلم کاشت ایمپلنت دو فک به همراه جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی در بهترین مرکز کاشت ایمپلنت تهران .

فیلم کشیدن 5 دندان و کاشت همزمان 4 واحد ایمپلنت با لیزر به همراه تقویت استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی .

لیزر چیست ؟

لیزر نور تک موج تقویت شده و برانگیخته همگرا میباشد که این طول موج در فواصل طولانی نیز دچار پراکندگی نمیشود و بصورت تک موج و متمرکز میباشد و در صنایع مختلفی همجون نظامی ،پزشکی و صنعتی کاربرد دارد.

دستگاه لیزر جهت کاشت ایمپلنت با لیزر

ایمپلنت با لیزر

در صنایع پزشکی در جراحی های چشم ، درمان سرطان و درمانهای سنگ کلیه کاربرد وسیعی پیدا کرده است.

لیزر در دندانپزشکی نیز در :

کاربردهای فراوان پیدا کرده است.

عکس قبل و بعد از کاشت ایمپلنت با لیزر

ایمپلنت با لیزر

 

لیزر در ایمپلنت با لیزر با تحریک سلولهای بازسازی کننده لثه و استخوان باعث بهبود زخم میشود و با فعال کردن این سلولها سرعت جوش خوردن ایمپلنت افزایش پیدا کرده و همچنین به علت دارا بودن خاصیت ضد باکتریایی لیزر خطر بروز عفونت کاهش میابد. و همچنین به علت دارا بودن خاصیت ضد انعقادی ، از خونریزی بعد از کاشت ایمپلنت و جراحی لثه جلوگیری به عمل می آورد.

عکس قبل و بعد از کاشت ایمپلنت با لیزر

ایمپلنت با لیزر

ایمپلنت دندان چیست

ایمپلنت دندان ، فلزی است از جنس تایتانیوم که این فلز خاصیت جوش خوردن به استخوان را دارا میباشد.

با طراحی هایی که روی ایمپلنت چه بصورت میکروسکوپی و چه بصورت ماکروسکوپی انجام میشود ، سرعت و کیفیت جوش خوردن ایمپلنت به استخوان افزایش پیدا میکند.

گرافی قبل و بعد از کاشت ایمپلنت با لیزربه همراه کشیدن دندانها و جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی .

ایمپلنت با لیزر

ایمپلنت با لیزر

طراحی های میکروسکوپی ایمپلنت

طراحی میکروسکوپی به منظور افزایش سطح جوش خوردن ایمپلنت به استخوان میباشد به طور مثال بعضی از شرکت های سازنده جهت رزوه دار کردن سطح ایمپلنت به آن اسید میزنند. گروهی به سطح آن تیتانیوم اسپری میکنند و برخی نیز به سطح آن هیدروکسی آپاتیت می افزایند که این عوامل فوق میتواند باعث بهبود کیفیت سطح ایمپلنت گردد.

طراحی ماکروسکوپی ایمپلنت

این طراحی به دو حالت مخروطی شکل و سیلندری یا استوانه ای انجام میگردد که هر کدام از این موارد دارای مزایا و معایبی میباشد.

طراحی مخروطی :

در طراحی مخروطی در نواحی که دندان کشیده شده و هدف کاشت همزمان ایمپلنت میباشد مناسب است ولی از عیوب آن عدم استحکام در مقابل نیروهای فشاری میباشد.

طراحی سیلندری یا استوانه ای :

در نواحی که استخوان دارای تراکم کم میباشدن مناسب است و این طراحی در مقابل نیروهای فشاری مقاوم میباشد ولی در مقابل نیروهای برشی و جانبی مقاومت ایده آل را ندارد.

فیلم کاشت ایمپلنت با لیزر به روش پانچ بدون شکافتن لثه و بدون بخیه در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی .

هزینه ایمپلنت با لیزر

معمولا درمانهای جانبی از قبیل تقویت استخوان ، تقویت لثه و همچنین لیزرتراپی با توجه به بهره گیری از مواد و وسایل ویژه نسبت به حالت معمول دارای هزینه بیشتری میباشد که این امری طبیعی است زیرا خود این دستگاهها جدا از موثر بودن درمان و بالا بردن کیفیت درمان باعث بهبود جوش خوردن ایمپلنت به استخوان میشود. علاوه بر این خود تجهیزات و دستگاههای به کار برده دارای هزینه و قیمت بالا میباشد. در نتیجه هزینه ایمپلنت با لیزر نسبت به هزینه ایمپلنت معمول بالاتر میباشد.

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

عمر روکش دندان، عمر روکش دندان عصب کشی شده، عمر چسب روکش دندان

عمر روکش دندان چقدر است؟

دندان ها یکی از اعضای حساس بدن هستند که به دلایل مختلف بیشتر از سایر اعضای بدن در معرض آسیب هستند. با توجه به این

عوارض بلیچینگ دندان، عوارض بلیچینگ دندان با لیزر، بلیچینگ دندان خوبه

عوارض بلیچینگ دندان چیست؟

عوارض بلیچینگ دندان چیست؟ برای زیباسازی دندان و اصلاح مشکلات آن، روش های متعددی وجود دارد که هر کدام از آن ها مزایا و محدودیت

عوارض کامپوزیت دندان، عوارض خطرناک کامپوزیت دندان

عوارض کامپوزیت دندان چیست؟

عوارض کامپوزیت دندان به مشکلاتی گفته می شود که در اثر انجام کامپوزیت به وجود می آیند. اگرچه کامپوزیت به عنوان یک روش امن برای