جراحی دندان عقل با لیزر

جراحی دندان عقل با لیزر : دندان عقل دندانی است که از سن ۱۷ تا ۲۳ سالگی رویش پیدا میکند و در واقع هشتمین دندان دائمی به حساب می آید. گاها پیش می آید که دندان عقل به دلایل مختلف از قبیل کج بودن یا نبود فضا برای رویش به صورت نهفته یا نیمه نهفته باقی می ماند و گاها در صورت عدم خارج کردن آن باعث آسیب به دندان مجاور و بروز پوسیدگی میشود. گاهی هم باعث تورم و کیست و آبسه میشود که باید در این شرایط دندان عقل خارج گردد که به صورت روتین با استفاده از تیغ ، لثه ناحیه را شکافته و دندان را با توجه به موقعیت قرارگیری در استخوان آن را خارج نمود و سپس لثه را بخیه می زنیم تا لثه زودتر جوش خورده و ریسک خونریزی کاهش یابد . نکاتی که بیمار باید رعایت کند از قبیل استفاده از رژیم غذایی نرم به مدت چند روز به همرا کمپرس یخ در روز جراحی که باعث جلوگیری از تورم و خونریزی و کاهش درد میشود و بیمار در روز جراحی نباید غذای گرم و سفت استفاده کند ، چرا که ریسک خونریزی و درد و باز شدن بخیه بالا میرود. 

تا حد امکان از فعالیت های سنگین در چند روز اول پس از جراحی دندان عقل با لیزر خودداری کند و از تف کردن و نوشیدن مایعات با نی خودداری کند زیرا فشار معکوس باعث بروز خونریزی میشود . از استعمال سیگار و الکل خودداری شود چرا که الکل باعث خشک شدن دهان و کاهش خونرسانی ناحیه و بروز درد میشود و سیگار نیز با ایجاد انقباض عروق و کاهش خونریزی به همراه کاهش ترشحات بزاق باعث افزایش درد و عفونت و تاخیر در ترمیم ناحیه جراحی شده میباشد .

گاها درمان جراحی عقل با لیزر میسر میباشد که البته بستگی به شرایط و موقعیت دندان عقل در استخوان است و اگر فقط در بافت نرم نهفته باشد با کمک لیزر که میتوان لیزر دایود باشد با کمک پرتو لیزر و بدون استفاده از تیغ لثه را باز نمود و سپس با وسایل و قلم های استریل آن را خارج نمود. و حسن آن این است که ریسک خونریزی در این روش کاهش میابد و گاها عمق دندان عقل در استخوان نهفته است که میتوان با بهره گیری از لیزر اربیوم یاگ که توانایی برداشت بافت سخت را دارد از آن بهره جست و حسن بهره گیری از لیزر به جای روش جراحی متداول کاهش خطر خونریزی و درد و تورم بعد از جراحی است و دوره نقاهت کوتاه تر از مدل روتین بوده و لثه در زمان کوتاه تری جوش میخورد .

از مزایای لیزر در هنگام جراحی دندان عقل با لیزر این است که به علت خاصیت باکتریوسیدی و باکتری کشی خطر بروز عفونت در بیمار کاهش می یابد و ضمنا بیحسی که برای خروج دندان عقل نیاز است نسبت به حالت روتین کمتر خواهد بود و به بخیه زدن هم معمولا در این روش نیاز پیدا نمی کند ، این مسئله در بیمارانی که دارای مشکل انعقادی و یا قلبی اند و یا دارای بیماری های سیستمی مانند دیابت هستند کاربرد موثری دارد و مرکز تخصصی ما با بهره گیری از جدیدترین لیزر دیود آماده ارائه درمانهای تخصصی توسط متخصص لثه که دارای بورد تخصصی جراحی لثه و دارای فلوشیپ لیزر از دانشگاه ژنوای ایتالیا است ، میباشد.

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوبترینها

فرم درخواست مشاوره رایگان | تعیین وقت ویزیت

  • برای مثال: درخواست برای ایمپلنت | مشاوره ایمپلنت | روکش دندان | جراحی لثه و ...
  • Max. file size: 10 MB.
    در صورتیکه عکس از دندان خود دارید جهت بررسی دقیق تر بارگذاری نمایید.

پست های مرتبط

علائم جوش نخوردن ایمپلنت، علت نگرفتن ایمپلنت، جوش نخوردن ایمپلنت

بهترین دکتر ایمپلنت

بهترین دکتر ایمپلنت راهنمای فهرست مطالب ایمپلنت   جهت شناسایی بهترین دکتر ایمپلنت، باید به موارد و ویژگی های بسیاری در مورد دکتر موردنظر توجه

مشکلات روکش ایمپلنت

مشکلات روکش ایمپلنت چیست؟

مشکلات روکش ایمپلنت دندان یکی از چالش های مهم در درمان های دندانپزشکی است که ممکن است به دلایل مختلفی بروز کند. این مشکلات می

تراش دندان برای لمینت

تراش دندان برای لمینت

تراش دندان برای لمینت یکی از مراحل ضروری محسوب می شود که به ایجاد فضایی مناسب برای نصب لمینت کمک می کند. این روش نه