جراحی لثه با لیزر

جراحی لثه با لیزر

جراحی لثه با لیزر:

جراحی لثه با لیزر باعث کاهش آسیب بافتی و تسهیل التیام می شود و باعث افزایش راحتی بیمار می‌شود و مانع از کنار زدن لثه (فلپ)  و تروما به ناحیه می‌شود و با لیزر امکان جراحی افزایش طول تاج (در صورت عدم نیاز به برداشتن استخوان) وجود دارد و باعث جلوگیری از پیشروی بیماری و حفظ دندان ها و حذف عوامل پاتولوژی می‌شود که این مراحل درمانی بدون استفاده از تیغ جراحی قابل دسترسی است که خود این مورد در کاهش استرس توسط بیمار و عدم بروز خونریزی موثر است و از جمله محاسن این متد درمانی عدم نیاز به مصرف آنتی بیوتیک می باشد چرا که لیزر توانایی کشتن میکروب ها را داراست و خطر بروز عفونت در این بیماران بسیار کاهش می یابد.

جراحی با لیزر:

 لیزر ها به طور مستقیم بر باکتری ها تأثیر گذاشته و از پاسخ التیامی بدن حمایت می‌کند که گاهاً ادغام لیزرها با درمانهای سنتی به تحقق بیشتر اهداف درمانی کمک می‌کند. لیزرها باکتری کش هستند و در باکتری ها با رنگدانه تیره جذب قوی دارند و با گرم کردن مایعات درون سلولی پاتوژن ها باعث تجزیه میکروب‌ها می‌شوند و لیزر در درمان بیماری‌های لثه باعث التیام و کاهش تورم بافت لثه می‌شود و مکانیسم آن با توانایی سیل یا بستن مویرگ ها و لنف ها می باشد که به دنبال آن تورم و درد بعد از عمل کاهش می یابد و به انعقاد خون هم کمک می کند.

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

عمر لمینت دندان، عمر لمینت بیشتر است یا کامپوزیت

عمر لمینت دندان چقدر است؟

تمایل به داشتن ظاهر بهتر و اصلاح فرم دندان، افراد را به جستجوی راهکار هایی برای بهبود زیبایی و سلامت دندان ها می کشاند. یکی

عمر روکش دندان، عمر روکش دندان عصب کشی شده، عمر چسب روکش دندان

عمر روکش دندان چقدر است؟

دندان ها یکی از اعضای حساس بدن هستند که به دلایل مختلف بیشتر از سایر اعضای بدن در معرض آسیب هستند. با توجه به این