جراحی سینوس لیفت چیست

جراحی سینوس لیفت چیست ؟

جراحی سینوس لیفت چیست را در این مقاله به طور کامل توضیح میدهیم.

گاهی ممکن است به توصیه پزشک متخصص جهت ایمپلنت دندانی ، نیازمند جراحی سینوس لیفت باشیم. این کلمه ممکن است برای برخی از بیماران کلمه نا آشنایی باشد و متوجه منظور دقیق پزشک جهت این عمل جراحی نشوند.

ما در این مقاله سعی داریم با توضیح مرحله به مرحله این عمل، اطلاع جامعی را برای بیماران محترم فراهم کنیم. در ادامه این مقاله ابتدا به مفاهیم کلی سینوس لیفت اشاره میکنیم و در پارگراف هایی میانی به کمک ویدئو، سعی در انتقال ساده اطلاعات این عمل به بیماران محترم داشته اییم.

سینوس چیست؟

کلمه خود سینوس به معنی حفره میباشد در واقع سینوس ها حفره هایی در جمجمه هستند که در اطراف بینی قرار گرفتندو به غیر از داشتن یک سطح مخاطی، پر از هوا و فضای خالی هستند.

وظیفه این حفرها ضربه گیری و محافظت از چشم و مغز، عایق حرارتی چشم و مغز، سبک تر کردن وزن جمجمه، ذخیره هوا تنفسی و… میباشد.

اما در شرایطی این حفره ها خود را گسترش میدهند و باعث از بین بردن شرایط استخوان فکی کافی برای ایمپلنت دندانی میشوند که در ادامه به این قضیه خواهیم پرداخت.

سینوس لیفت برای چه افرادی میباشد؟

در کاشت ایمپلنت دندان لازم است که فرد دارای استخوان فکی مناسب جهت قرار دادن پایه نگهدارنده ایمپلنت باشد و اینکه بتوان نهایتا روکش زیبا و کارامدی به بیمار داد.

باید در نظر داشت که جراحی زیبایی لثه برای روکش مناسب نیز ممکن است مورد نیاز باشد اما گاهی اوقات سینوس های فرد با گسترش خود تا استخوان فکی بالا، شرایط کاشت ایمپلنت را از بیمار سلب میکنند که در این مواقع ما نیازمند عمل سینوس لیفت برای برگرداندن شرایط فکی مناسب میشویم.

دلایلی که میتواند باعث گسترش سینوس تا فک شود متفات است که مهم ترین آنها کشیدن شدن دندان ناحیه مورد نظر برای مدت طولانی، مادر زادی، وجود بیماری های لثه و… باشد.

در ادامه فیلم  ایمپلنت دو فک به همراه جراحی سینوس و پیوند استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی را میتوانید مشاهده کنید.

جراحی سینوس لیفت چیست؟

در بالا با کلمه سینوس آشنا شدید و کلمه لیفت نیز به معنای بالا بردن است.

در مجموع سینوس لیفت به عمل بالا بردن میزان حفره های سینوس به سمت بالا و پر کردن این جای خالی به استخوان گفته میشود تا شرایط استخوانی لازم برای ایمپلنت ایجاد شود. جراحی سینوس لیفت برای  فراهم آوردن حجم کافی از استخوان، در مناطق کافی فک بالا( منظور محل دندان های آسیای کوچک و بزرگ بالا است ) برای قرار دادن ایمپلنت استفاده میشود.

با از دست رفتن دندان های طبیعی در این ناحیه، کف سینوس به‌تدریج به سقف دهان گسترده شده و به آن نزدیک می شود به طوری که پس از مرور زمان تنها یک لایه استخوانی نازک، دهان را از سینوس جدا می کند.

این بستر ضعیف ضخامت و استحکام کافی  برای قرارگیری ایمپلنت ندارد. بنابراین با انجام جراحی سینوس لیفت که به معنای بالا اوردن سینوس می باشد، مقداری از مواد پیوند استخوان در سینوس قرار گرفته و کف سینوس بین ۲ تا ۲۰ میلی متر به بالا برده میشود.

حالا که با مفهوم سینوس لیفت آشنا شدید به سراغ جراحی این عمل میرویم.

جراحی سینوس لیفت

ماده پر کننده سینوس لیفت

جراحی سینوس لیفت چیست؟

 مواد مورد استفاده به عنوان پیوند، بسته به حجم  مورد نیاز می تواند مواد مصنوعی مانند پودر استخوان یا خرده های استخوان ناشی از دریل کردن محل برای ایمپلنت و یا اینکه تکه های بزرگ استخوان جدا شده از سایر قسمت های فک یا حتی استخوان لگن باشد، که عموما از مواد مصنوعی استفاده میشود.

مواد پر کننده سینوس

  1. استخوان از بدن خودتان
  2. استخوان گاو
  3. ماده مصنوعی

مراحل سینوس لیفت

در ادامه هر آنچه که در جراحی سینوس لیفت اتفاق می افتد را با شما در میان میگذاریم.

  1. ابندا محل مورد عمل با بی حسی موضعی، بی حس میشود.
  2. بافت لثه برای دسترسی به استخوان و غشای سینوس برش میخورد.
  3. غشای سینوس را تا جاییکه برای ایمپلنت دندان لازم است، بالا برده میشود.
  4. تزریق پودر استخوان به محفظه خالی شده.
  5. بخیه لثه برش داده شده.

روند بالا، مراحل ساده و شفاف جراحی سینوس لیفت میباشد که بعد از عمل یک بازه زمانی 4 تا 12 ماهه با توجه به شرایط بیمار از طرف متخصص داده میشود تا استخوان تزریق شده با فک ادغام شود. و پس از گذراندن این مراحل شرایط جاگذاری پایه ایمپلنت برای دندان بیمار فراهم میشود.

مراقبت های بعد از ایمپلنت و سینوس لیفت

عموم افراد ممکن است بعد از عمل سینوس لیفت دچار تورم و خونریزی شوند که یک امر عادی به حساب می اید و جای نگرانی ندارد.

نکته قابل ذکر بعد از عمل سینوس لیفت محافظت از محل سینوس و جلوگیری حدالامکان از عطسه های پیاپی میباشد که باعث جا به جایی مواد پیوند استخوانی و شل شدن بخیه ها میشود. دارو یا موادی که ممکن است متخصص برای شما تجویز کند:

  • اسپری سالین برای مرطوب نگه داشتن بینی
  • داروی ضد درد و التهاب
  • انتی بیوتیک
  • دهانشویه ضد میکروبی برای جلوگیری عفونت

به دلیل اینکه درون سینوس های فک فوقانی بعد از جراحی سینوس لیفت ترشح جمع میشود، این ترشحات به صورت خون از داخل بینی  و یا اینکه از پشت حلق طی یک هفته بعد از جراحی سینوس لیفت ممکن است خارج شود.

تورم و کبودی گونه تا زیر چشم ناحیه جراحی شده طبیعی خواهد بود. در روز جراحی تا قبل خواب، کمپرس سرد و از روز بعد از جراحی سینوس لیفت کمپرس گرم در محل جراحی شده استفاده نمایید.

از عطسه و سرفه و فشار روی بینی و سینوس خودداری کنید به همین دلیل برای سرفه و عطسه کردن از دهان باز استفاده کنید.

از فین کردن بپرهیزید و برای تمیز کردن بینی از دستمال و یا گوش پاک کن استفاده کنید.

گرافی قبل و بعد از جراحی کاشت ایمپلنت ها و کشیدن دندان ها و جراحی سینوس در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی را میتوانید مشاهده کنید.

جراحی سینوس لیفت چیست

جراحی سینوس لیفت چیست

خطراتی که بعد از عمل سینوس لیفت باید به دکتر مراجعه کنید

به غیر موارد عادی بعد از عمل جراحی، عوارضی نیز وجود دارد که ممکن است در مواردی خطرناک باشد. که باید به پزشک متخصص مراجعه شود.

موارد خطرناک:

  1. افزایش درد و تورم به مرور زمان
  2. خونریزی بعد از 1 ماه
  3. تب داشتن
  4. جدا شدن مواد استخوانی بعد از عطسه های پیاپی از بینی

احتمال موفقیت در سینوس لیفت

در انجام جراحی افزایش قطر استخوان به 4 میلی متر بیش از 95 درصد موفقیت و در گروه های قطر های بیشتر از 4 میلی متر حدود 87 درصد است . همانطور که آمار نشان می دهد درصد موفقیت سینوس لیفت بسیار بالا و قابل قبول است.

فیلم جراحی سینوس لیفت

در ادامه فیلم کامل جراحی سینوس باز به همراه کاشت ایمپلنت ها و تقویت استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی را میتوانید مشاهده کنید.

هزینه جراحی سینوس لیفت

هزینه جراحی سینوس لیفت بسته به اینکه سینوس لیفت باز باشد یا بسته متفاوت میباشد
و جراحی سینوس لیفت باز به دلیل حجم سنگین جراحی و تکنیکال بودن آن
و مصرف حجم بالای پودر استخوان جهت تقویت استخوان نسبت به سینوس لیفت بسته گرانتر میباشد.

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری زمانی است که کلیه مراحل جراحی اعم از، کشیدن دندان ها و تقویت استخوان و جراحی سینوس لیفت باز و پیوند استخوان همزمان

جرم گیری دندان

جرمگیری دندان

جرمگیری دندان یک روش بهداشتی جهت حذف جرم دندان است و قبل از هر چیز بهتر است در مورد جرم و نحوه تشکیل جرم صحبت

ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

ایمپلنت کامل فک بالا و پایین یکی از درمانهایی است که اخیرا بسیار پر طرفدار میباشد. زیرا بیمارانی با سنین مختلف وجود دارند که به