درمان بیماری لثه با لیزر

درمان بیماری لثه با لیزر

درمان بیماری لثه با لیزر یکی از اثرات مهم در درمانهای مدرن دندانپزشکی میباشد.

در این زمینه لیزر دیود کاربرد بسزایی در درمان بیماری لثه دارد.

لیزر دایود دارای خاصیت باکتری کشی یا باکتریسیدال است و این توانایی به کمک طول موج لیزر انجام میگردد. این طول موج با نابود کردن باکتری ها عفونت را از بین میبرد.

نور لیزر توانایی نفوذ به پاکت های لثه ای را داراست. پاکت لثه ، فضایی بین لثه و دندان میباشد که در آن مکان امکان تجمع باکتری ها وجود دارد.

لیزر با از بین بردن این باکتری های موجود در پاکت لثه، خاصیت ضدعفونی و پاکسازی را ایجاد میکند و با نفوذ خود به نواحی داخل پاکت لثه باعث نابود شدن باکتری های میشود و این امر باعث کاهش یا قطع التهاب و خونریزی لثه میشود زیرا عامل اصلی التهاب ، باکتری ها میباشند. در نتیجه درمان بیماری لثه با لیزر نسبت به روش معمول بسیار بهتر میباشد.

دکتر شهرام اسعدی با دارا بودن بورد تخصصی جراحی لثه و فلوشیپ لیزر از دانشگاه جنوا ایتالیا آماده ارائه مشاوره و درمان های نوین تخصصی به عزیزان میباشند.

بیماری لثه و دندان

بیماری لثه به دلیل تشکیل جرم و تجمع باکتری ها در داخل پاکت لثه میباشد. پیامد حضور این باکتری ها التهاب، تورم، درد، خونریزی، تحلیل لثه و استخوان میباشد.

البته در موارد پیشرفته تر شاهد تحلیل استخوان و لق شدن دندان هستیم.

در صورت عدم درمان بیماری لثه، به مرور شاهد لق شدن و حتی از دست رفتن دندان میباشیم که در اینجا باید به فکر جایگزین دندان های از دست رفته باشیم.

درمان های مختلفی همچون بریج یا دندان مصنوعی متحرک و یا ایمپلنت ، ایمپلنت بهترین گزینه جهت جایگزینی دندان از دست رفته میباشد. البته باید بیماری لثه جهت کاشت ایمپلنت کنترل گردد.

کاشت ایمپلنت دو فک به همراه کشیدن دندان ها و جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی

درمان بیماری لثه با لیزر

درمان بیماری لثه با لیزر

 

پس با نابود کردن باکتری ها، بافت لثه قادر خواهد بود عملیات ترمیم و التیام را انجام دهد نکته مهم اینکه زمان در درمان بیماری لثه اهمیت بسزایی دارد.

درمان بیماری لثه با لیزر بهتر است یا روش جراحی ؟

در درمان های رایج به کمک تیغ جراحی درمان انجام میگردد و بافت های مشکل دار حذف میگردد.

در درمان بیماری لثه با لیزر دقت و عملکرد بالا میباشد و تاثیر بسزایی در کاهش عفونت و التهاب را شاهد هستیم.

معمولا درمانی بدون درد و تورم و خونریزی را در درمان بیماری لثه با لیزر شاهد هستیم. نیاز بیمار برای مصرف مسکن ها نیز به حداقل میرسد

در حقیقت میتوان گفت درمان بیماری لثه با لیزر به متخصص لثه این امکان را میدهد که با کمترین تهاجم ممکن درمان لثه را انجام دهد و امکان آسیب رسیدن به بافت لثه در جراحی با لیزر به حداقل میزان خود خواهد بود و به دنبال آن رضایتمندی بیمار بیشتر میباشد.

مزایای لیزر درمانی

لیزر به دلیل دقت عمل دارای حداقل آسیب به بافت های سالم میباشد.

لیزر به علت خاصیت ضد باکتری در کاهش عفونت لثه نقش مهمی دارد.

لیزر به علت خاصیت ضد انعقادی از خونریزی ممانعت به عمل می آورد که نویدی است برای بیماران با مشکلات فشار خون و مشکلات قلبی. لیزر خاصیت ضد التهابی دارد.

لیزرها بخصوص لیزر کم توان دارای خاصیت ضد درد میباشند.

لیزر باعث افزایش سرعت خونرسانی به بافت ها میشود که خود این امر موجب ترمیم سریعتر بافت های آسیب دیده میشود.

معایب لیزر درمانی

معمولا درمان بیماری لثه با لیزر یا به طور کلی لیزر فاقد معایب میباشد، البته باید خاطرنشان کرد در صورت نداشتن مهارت در استفاده از لیزر امکان آسیب به بافت های دندانی و لثه وجود دارد.

درمان با لیزر نسبت به درمان معمول دارای هزینه بیشتری است به علت استفاده از دستگاههای گران قیمت و قطعات خاص مصرفی این دستگاهها.

 

 

 

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

عمر لمینت دندان، عمر لمینت بیشتر است یا کامپوزیت

عمر لمینت دندان چقدر است؟

تمایل به داشتن ظاهر بهتر و اصلاح فرم دندان، افراد را به جستجوی راهکار هایی برای بهبود زیبایی و سلامت دندان ها می کشاند. یکی

عمر روکش دندان، عمر روکش دندان عصب کشی شده، عمر چسب روکش دندان

عمر روکش دندان چقدر است؟

دندان ها یکی از اعضای حساس بدن هستند که به دلایل مختلف بیشتر از سایر اعضای بدن در معرض آسیب هستند. با توجه به این

عوارض بلیچینگ دندان، عوارض بلیچینگ دندان با لیزر، بلیچینگ دندان خوبه

عوارض بلیچینگ دندان چیست؟

عوارض بلیچینگ دندان چیست؟ برای زیباسازی دندان و اصلاح مشکلات آن، روش های متعددی وجود دارد که هر کدام از آن ها مزایا و محدودیت