ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو طرح درمان پیچیده ای است که نیازمند تجربه و تبحر بالای جراح دارد.

در طرح درمان ایمپلنت دندان جلو علاوه بر در نظر گرفتن شرایط لثه ای و استخوانی باید طراحی لبخند را نیز در نظر داشت.

دندان های قدامی یا پیشین یا اینسایزور فک بالا بیشترین نقش را در یک طرح لبخند زیبا ایفا می کند به همین دلیل بازسازی دندان های از دست رفته جلو اهمیت بسزایی برای درمانگر وجود دارد و دندان های سفید و منظم و ردیف بر چهره بیماران اثر زیادی گذاشته و شادابی و زیبایی را به بیمار هدیه میدهد.

در این مقاله قصد داریم ایمپلنت دندان جلو را مورد بررسی قرار دهیم;

فیلم ایمپلنت دندان

فیلم کامل کاشت ایمپلنت دندان به روش پانچ بدون شکافتن لثه و بدون بخیه زیر 4 دقیقه توسط دکتر شهرام اسعدی .

 

 

کشیدن دندان و کاشت همزمان ایمپلنت به روش فرش ساکت توسط دکتر شهرام اسعدی.

 

 

ایمپلنت دندان جلو به روش پانچ بدون شکافتن لثه و بدون بخیه زیر 3 دقیقه توسط دکتر شهرام اسعدی .

 

 

دلایل مختلفی میتواند باعث از دست رفتن دندان های جلو شود از جمله:

آسیب و ضربه به آن ها و نیز پوسیدگی زیاد که قابل ترمیم و روکش نباشد که علاوه بر تاثیرات مخربی که بر زیبایی بیمار می گذارد، در صحبت کردن و خوردن و آشامیدن بیمار هم اثر بد میگذارد.

در این موارد متخصصان دندانپزشکی ، ایمپلنت را به بیمار توصیه می کنند.

چرا به ایمپلنت دندان جلو نیاز دارید؟

همانطور که گفته شد دندان های جلو به دلیل نقش بالایی که در زیبایی صورت ما ایفا میکنند، در معرض اسیب پذیری بالاتری نیز هستند و ممکن است به دلیل حوادث گوناگون و یا عونت و پوسیدگی از داشتن آنها محروم شویم.

کاشت 5 واحد ایمپلنت دندان جلو به همراه جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی .

ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو

در گذشته  و قبل از ورود ایمپلنت ، بیماران مجبور بودند از دندان مصنوعی برای جایگزین دندان های از دست رفته استفاده کنند که خود این دندان مصنوعی علاوه بر فقدان استحکام کافی باعث تخریب استخوان و به هم خوردن فرم صورت و مشکلات تکلمی میشد و گاهی به مرور زمان لق میشد که خود آن در کاهش اعتماد به نفس بیماران اثر زیادی داشت.

اما با ظهور ایمپلنت دندانی که شباهت بسیار زیادی هم از لحاظ ظاهر و هم کاربرد نسبت به دندان های طبیعی دارد، تقریبا بهترین روش برای جایگزینی دندان های از دست رفته شناخته شده و شما با داشتن شرایط که در ادامه این مقاله به شما گفته میشود، میتوانید دندان های طبیعی خود را بازیابید.

چه کسانی نیازمند کاشت ایمپلنت دندان جلو هستند؟

  • افرادی که میدانند در آینده نزدیک دندان خود را از دست خواهند داد
  • افرادی که تاج دندانی خراب و اسیب دیده دارند
  • افرادی که دندان اسیب دیده و ضربه خورده دارند
  • افرادی که دندان پوسیده دارند
  • افرادی که در یک حادثه سخت دندان خود را از دست داده اند

لازم به ذکر است برای کودکان زیر 18 سال که هنوز شرایط کاشت ایمپلنت دندانی برایشان محیا نیست و دندان های جلو خود را از دست داده اند از بریج دندانی موقت استفاده میشود.

عوامل تاثیر گذار در ایمپلنت دندان جلو

عوامل مختلفی مانند:

  • دیابت
  • سرطان
  • سیگار
  • مصرف الکل
  • بیماری های غیر طبیعی پریودنتال

می توانند روی ایمپلنت دندان های جلو اثر سوء بگذارند .

کاشت ایمپلنت دندان جلو به همراه جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان در یک نوبت جراحی توسط دکتر شهرام اسعدی .

ایمپلنت دندان جلو

گاهی تخریب استخوان و لثه باعث نگرانی بیمار جهت امکان کاشت ایمپلنت دندان های جلو وجود دارد که به بیماران توصیه میشود حتما بابت جلوگیری از عوارض ناخواسته و عدم حصول به زیبایی مطلوب ، به متخصصان لثه جهت حصول زیبایی بافت لثه و بهبود شرایط استخوان از دست رفته خود مراجعه کنند.

زیرا گاهی بافت لثه و استخوان ناحیه قدامی دچار تخریب شده است و قبل از کاشت ایمپلنت دندان جلو نیاز به بازسازی و بهبود استحکام و ضخامت از دست رفته استخوان خواهد بود.

اگر شما به علت فقدان طولانی مدت دندان های قدامی دچار از دست رفتن لثه و استخوان شده اید، مرکز تخصصی دکتر شهرام اسعدی ، بهترین مرکز ایمپلنت تهران به علت مجهز بودن امکانات درمانی تخصصی و به کمک متخصص لثه، توانایی مدیریت کامل این مشکلات بیماران عزیز را دارا خواهد بود.

دندان های جلو در طی مراحل درمانی جزء مناطق حساس درمانی به شمار می آیند زیرا اصل زیبایی چهره بیشتر در قسمت قدامی دو فک و بخصوص قدامی فک بالا نمود پیدا میکند و در موارد بروز ضربه و سانحه دندان های قدامی بیشتر از دندان های خلفی دچار آسیب میشوند و قسمت قدامی فک بالا به نسبت فک پایین در ضربه ها و تصادفات آسیب پذیر تر میباشد.

در این موارد علاوه بر نیاز به جایگزین دندان ها ، درمان های جانبی نیز باید در نظر داشت که این درمان های جانبی میتواند هم پیوند استخوان و هم پیوند لثه باشد. بخصوص در مواردی که لبخند بیمار به صورت خنده لثه ای بوده و یا تاج دندان های آن ها کوتاه بوده و یا اینکه حین صحبت یا خندیدن لثه های بیمار هم مشخص میشود.

درمان های جانبی بخصوص شرایط لثه نقش مهمی را در زیبایی ایفا میکند که میتواند کلید این زیبایی در دست متخصص لثه باشد .

پیوند استخوان در ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان دارای 3 جزء فیزیکی اصلی میباشد که این سه قسمت به ترتیب :

  • فیکسچر
  • رابط
  • تاج دندانی میباشد.

فیکسچر که پابه ایمپلنت دندانی به حساب می اید نگهدارنده تاج دندانی میباشد و نیازمند پیوند و ادغام با استخوان فک بوده که بتواند نقش یک دندان طبیعی را به درستی ایفا کند.

 

حال به دلایل متعددی نظیر فاصله انداختن بین کشیدن دندان و جایگزینی دندان، موارد ژنتیکی و… باعث میشود که سینوس ها (حفره های خالی در روی گونه) محدود خود را تا استخوان فک گسترش داده و از حجم استخوان این محدود کم میکنند.

پیوند لثه در ایمپلنت دندان 

در برخی از موارد کاشت ایمپلنت دندان ، پیوند استخوان تنها اقدامات تکمیلی نیست که پزشک متخصص برای زمینه سازی کاشت ایمپلنت دندان انجام میدهد، و ممکن است پیوند لثه را برای موفقیت بهتر کاشت دندان نیز توصیه کند.

عمل پیوند لثه به طور همزمان بعد از کشیدن دندان جهت ایمپلنت انجام میشود تا از عقب نشینی بافت لثه و حفظ توده استخوانی کمک کند. اما تحلیل و ضعیف شدن لثه یکی از عوارض بعد از کاشت ایمپلنت دندان میتواند باشد که بعد از مدتی از کاشت ایمپلنت برای بیمار رخ میدهد.

از این رو برای تقویت و ذخیم کردن این بافت، باید پیوند لثه ایمپلنت در آن محل صورت بگیرد. این پیوند لثه ایمپلنت معمولا از بافت همبند ناحیه کام گرفته میشود اما امکان دارد که بتوان از نقاط دیگر دهان نیز پیود لثه صورت بگیرد.

مزیت ایمپلنت دندان جلو

درمان ایمپلنت دندان جلو در صورتی که به صورت صحیح انجام شود، دارای طول عمر طولانی خواهد بود ( برعکس لامینت و روکش یا دندان مصنوعی ) در واقع ایمپلنت دندان به صورت کامل با استخوان فک جوش می خورد و دارای استحکام و مقاومت کافی در مقابل نیروهای مختلف فکی را دارا خواهد بود.

ایمپلنت دندان بر عکس بریج یا پروتز متحرک از تحلیل و تخریب استخوان جلوگیری می کند و ضمنا دارای شباهت زیادی به دندان های طبیعی میباشد و در صورت آسیب به روکش ایمپلنت دندان ها، امکان ترمیم روکش های آسیب دیده وجود دارد. زیرا بر عکس بریج دندان که پایه تراش خورده و خود آن باعث کاهش عمر دندان های پایه میشود.

در ایمپلنت خود پایه ایمپلنت یا فیکسچر چون کامل به فک جوش خورده است ، میتوان به راحتی قطعه ای روی ایمپلنت یا روکش آن را تعویض کرد بدون هیچ آسیبی به پایه ایمپلنت و ایمپلنت دچار پوسیدگی و سایش نمیشود.

این نوید را به بیماران عزیز میتوان داد که در مرکز تخصصی دکتر شهرام اسعدی ، بهترین مرکز ایمپلنت تهران که درمان توسط متخصص لثه مجرب انجام می شود .

مزایای ایمپلنت دندانی

  • ایمپلنت دندان شبیه دندان طبیعی میباشد
  • عمر بالای ایمپلنت دندانی
  • جلوگیری از تخریب استخوان فک
  • ایمپلنت های دندانی میتوانند شما را از بیماری لثه در امان نگه دارند
  • گفتار طبیعی را بازمیگرداند
  • کاشت دندان می تواند از افتادگی صورت و پیری زودرس جلوگیری کند

مراحل ایمپلنت دندان جلو

در مرحله جراحی کاشت ایمپلنت ، سه عمل مهم روی دندان شما انجام میشود.

  1. قرار دادن پایه ایمپلنت (فیکسچر)
  2. رابط فیکسچر و تاج دندان (اباتمنت)
  3. نصب تاج

در مرحله اول، به کمک بی حسی موضعی محل ایمپلنت بی حس میشود.

به محض اثر دارو ، متخصص برشی در لثه شما ایجاد می کنند و استخوان را در معرض دید قرار میدهند.

با ایجاد برش در محل ، دندانپزشک از یک مته استفاده می کنند، که باعث ایجاد فضای در استخوان برای پیچ ایمپلنت میشود. ( نگران نباشید، مته بسیار کم صدا میباشد، بنابراین اگر بی هوش نیستید برای این روش نباید ترسی داشته باشید).

در فضای ایجاد شده، پایه ایمپلنت یا فیکسچر به همراه رابط تاج و دندان در جای خود قرار میگیرند و ممکن است برش لثه شما بسته به اندازه، دو یا چند بخیه دریافت کند.

لازم به ذکر است که تکنیک پانج که یکی از روش های کاشت ایمپلنت میباشدکه برش لثه اتفاق نمی افتد.

در جراحی طبق شرایط تعیین شده در زمان ویزیت، ایمپلنت بیمار که در واقع قسمت ریشه ای دندان به حساب می آید، در فک بیمار کاشته شده و توصیه های بهداشتی بعد از کاشت به بیمار داده می شود.

زیرا رعایت مناسب اصول بهداشتی توسط بیمار، متخصص ایمپلنت را در ارائه یک نتیجه ایده آل کمک میکند.

در زمان قالب گیری که چند ماه بعد از کاشت ایمپلنت است و از جوش خوردن ایمپلنت اطمینان حاصل شده، طی چند نوبت جهت قالب گیری و امتحان فریم و امتحان روکش و رنگ مناسب برای بیمار، کار نهایی بیمار تحویل داده شده و توصیه های بهداشتی و نیز لزوم مراجعات چند ماهه جهت کنترل ایمپلنت به بیمار داده میشود.

طی جلسات قالب گیری و آماده کردن روکش ایمپلنت اهمیت رعایت بهداشت حتی بیشتر میشود. زیرا التهاب یا بهداشت ضعیف دقت قالب گیری را کاهش داده و در نتیجه نهایی ایمپلنت اثر میگذارد.

دو عامل اصلی مراقبت ایمپلنت دندان جلو

یکی از دو دلیل اصلی عدم موفقیت ایمپلنت ها به دلیل ضربه ناشی از فشار بیش از حد یا نیروی بالای گاز گرفتن در محل ایمپلنت است. به همین دلیل مهم است که از خوردن غذاهای سفت و سخت اجتناب کنید و سعی کنید در این ناحیه با فشار نجویید، حتی اگر تاج موقت دارید.

اگر مشکلات دندان قروچه در خواب را دارید حتما با دکتر خود در میان بگذارید تا در صورت لزوم از محافظ دندانی استفاده کنید.

بهداشت کافی دهان و دندان مسئله مهم دیگری است که میتواند در موفقیت طولانی مدت ایمپلنت دندان تأثیر بسیاری بگذارد.

بلافاصله پس از عمل کاشت ، بیماران باید دستورالعمل های دقیق تمیز کردن را دنبال کنند.

باید چند روز پس از جراحی از فعالیت شدید خودداری کنید و حداقل برای دو هفته سیگار نکشید.

همیشه بهداشت دهان و دندان را به درستی انجام دهید و برای معاینه و بررسی منظم به دندانپزشکتان مراجعه کنید.

آیا ایمپلنت دندان جلو درد دارد ؟

این سوال یکی از رایج ترین ابهامات بیمارانی میباشد ک قصد دارند دندان های خود را با ایمپلنت دندان دوباره به دست بیاورند.

اگر بخواهیم به طور خلاصه به این سوال جواب دهیم، باید بگوییم که اگر متخصص ایمپلنت شما فردی ماهر باشد و با استفاده از تکنیک های روز دنیا این عمل را برای شما انجام دهد، شما دردی نزدیک به صفر در حین عمل جراحی و دردی بسیار خفیف در طول دوره نقاهت را تجربه خواهید کرد.

ایمپلنت فوری دندان جلو

روش جدیدی با نام پانچ تکنیک ( punch Technique ) و یا تکنیک بدون شکاف ( Flapless Technique ) وجود دارد که هیچ گونه بخیه و شکافتن و به طبع آن هیچگونه خونریزی وجود ندارد که همین روش بدون جراحی باعث رضایتمندی بالایی برای بیمار میشود. زیرا  استرس ناشی از استفاده از تیغ جراحی و یا ترس از بخیه یا خونریزی که خود باعث بروز درد و تورم میشود برای بیمار بسیار کاهش مییابد.

مهمتر از همه کاهش زمان کاشت ایمپلنت میباشد و پروسه درمان کاهش میباشد. البته نکته قابل توجه این است که باید ضخامت استخوان دارای میزان مناسبی برای این متد بدون جراحی ایمپلنت باشد.

البته نیاز به مهارت جراح و متخصص درمانگر میباشد و خوشبختانه در مرکز تخصصی ما امکان ارائه این خدمات یعنی کاشت ایمپلنت بدون جراحی وجود دارد همچنین به علت بهره گیری از لیزر کم توان ، باعث به حداقل رسیدن طول درمان ایمپلنت و دسترسی زودتر به روکش برای بیماران عزیز میسر میشود.

به اشتراک گذارید :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

عمر لمینت دندان، عمر لمینت بیشتر است یا کامپوزیت

عمر لمینت دندان چقدر است؟

تمایل به داشتن ظاهر بهتر و اصلاح فرم دندان، افراد را به جستجوی راهکار هایی برای بهبود زیبایی و سلامت دندان ها می کشاند. یکی

عمر روکش دندان، عمر روکش دندان عصب کشی شده، عمر چسب روکش دندان

عمر روکش دندان چقدر است؟

دندان ها یکی از اعضای حساس بدن هستند که به دلایل مختلف بیشتر از سایر اعضای بدن در معرض آسیب هستند. با توجه به این